top of page
  • Skribentens bildLLM

När Herren är min Herde

Uppdaterat: 23 okt. 2019

Den Evangeliska ungdomskören från Finland har spelat in många goda evangeliska sånger. Här har vi en dubbel-CD med några av dessa sånger.

När Herren är min herde, vad kan mej fattas då?

Allt, allt vad jag behöver jag ska av honom få. På Ordets gröna ängar han föder sina lamm,

till livets friska källor han själv dem leder fram.

Och om från hjorden villas ett enda får, han ej, det lämnar kvar i öknen till rov för ulven, nej, han kärleksfullt det söker, den trogne Frälsaren, och trofast återför det, på vägen hem igen. Och skulle jag än vandra, i dödens mörka dal, jag räds ej, han är nära som lindrar dödens kval! Visst är den hemsk och dyster, den mörka Jordans flod, men Jesus för mej över, han ger mej hopp och mod. Så sjunger jag av hjärtat: min herde Herren är! Med fröjd jag honom följer, den väg som hemåt bär. Blott nåd, ja, idel godhet se skola följa mej; och jag skall i hans hyddor, få bo evinnerlig!

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page